Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Από τους ωραιότερους αγώνες η φιλική αναμέτρηση του Α.Ο.Π. ΠΑΙΔΙΚΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ

Από τους ωραιότερους αγώνες έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο πετροπόρου η φιλική αναμέτρηση του Α.Ο.Π. ΠΑΙΔΙΚΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ με νικητή την ακαδημία Α.Π. 3-2(ΣΚΟΡΕΡ:ΚΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΑΛΚΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ).
Αντίθετες ήταν η καιρικές συνθήκες με ψιλόβροχο και τσουχτερό αέρα να δυσκολεύει την προσπάθεια των παιδιών ……αλλά η καλή θέληση και η αγάπη για το ποδόσφαιρο δεν πτόησε τους μικρούς που τα έδωσαν όλα !!!
Ευχαριστούμε την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ για την τιμή που μας έκαναν να έρθουν στο γήπεδο μας και για τα θετικά τους σχολεία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ.

Φιλικό παιχνίδι έγινε σήμερα στον Πετρόπορο μεταξύ των Ακαδημιών του ΑΟ Πετροπόρου και του ΑΣ Ατρομήτου Παλαμά (προπαιδικό τμήμα 1998-99) .Παρά τις κακές για την εποχή καιρικές συνθήκες (ψιλόβροχο και αέρας) οι μικροί έδειξαν διψασμένοι για ποδόσφαιρο και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι.Για την ιστορία νικητής αναδείχθηκε ο Ατρόμητος Παλαμά με σκόρ 3-2.Και τα τρία γκόλ της ομάδας του Παλαμά σημείωσε ο Γιώργος Πετρόπουλος.Άψογη ήταν η φιλοξενία που επιφύλαξαν οι άνθρωποι του Πετρόπορου στην αποστολή του Ατρομήτου δείχνοντας την εικόνα ενός πολύ οργανωμένου σωματείου ειδικά αν σκεφτεί κανείς οτι μόλις φέτος ξαναοργανώθηκε η ομάδα και συμμετείχε στην Γ' κατηγορια της ΕΠΣΤ απο όπου και ανεβαίνει πανυγηρικά.

ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΤΡΟΥΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΟΥ Α.Ο.Π.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΤΡΟΥΒΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Α.Ο.ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΥ ΚΟΛΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΠΑΙΔΙΚΟ Α.Ο. ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡ 2011 ΩΡΑ 10:00 ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΥ.

ΑΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΥ Α.Ο.Π. ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΥ Α.Ο.Π. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Α.Ο.Π. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ Α.Ο.Π. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ...!!!

Α.Ο.ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ – Α.Ο. ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡ 2011 ΩΡΑ 16:30 ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο Α.Ο.Π. ΜΕ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ Α.Ο.ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Α.Ο.Π. ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ Α.Ο. ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΥ 2011

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΥ προσκαλεί τα μέλη, τους φίλους της ομάδας και όλο των κόσμο στην ετήσια χοροεσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Απριλίου 2011 και ώρα 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΣΤΕΦΑΝΗΣ 5ο χλμ Τρικάλων – Καλαμπάκας.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Δημοτική ορχήστρα του:
Δόκιμου Χαραλάμπους κλαρίνο
Χρήστος Σταύρου και
Νίκη Παπαγεωργίου στο τραγούδι.
Και πλούσια λαχειοφόρο.
...........................................ΔΟΚΙΜΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ............................