Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Α.Ο.Π. ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ...!!!



Για ένα ακόμη φιλικό ο Α.Ο.Π. δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, παρά τα πολλά τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Αρκετές ήταν η ευκαιρίες στο χθεσινό φιλικό με τον Βλοχό που σχεδόν τον είχε μονότερμα αλλά τα τελειώματα της φάσεις ήταν άστοχα ...... ενώ η ομάδα του ΒΛΟΧΟΥ  στις 2 φάσεις που είχε έκανε την μια γκολ και ένα δοκάρι.
Απίστευτη η ατυχία του Α.Ο.Π. στο σκοράρισμα όχι μόνο σε αυτό το φιλικό αλλά και στα 4 ματς που έδωσε......μήπως να κάναν έναν αγιασμό?




Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΒΛΟΧΟ ΚΑΙ Π.Ε.Φ. ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Π...!

Τα 2 τελευταία του φιλικά θα δώσει ο Α.Ο.ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΥ  την Τετάρτη 07/09 εκτός με ΒΛΟΧΟ και την Κυριακή 11/09 εντός με Π.Ε.Φ.  για την προετοιμασία του, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 18/09, και τα 2 θ΄ αρχίσουν  στις 18:00.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΆΤΥΧΟΣ Ο Α.Ο.Π. ΣΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ..!!!

Δεν τα κατάφερε ο Α.Ο.ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΥ στο κύπελλο απέναντι στον Α.Ο. ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ.Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και για της δυο ομάδες και όλα έδειχναν όποιος βάλη  πρώτος το γκολ θα έπαιρνε και τον αγώνα , για κακή του τύχη ο Α.Ο.Π. δεν μπόρεσε να το πετύχει, αντιθέτως στο 70΄ενα λάθος της άμυνας του στέρησε την πρόκριση.
Τα επόμενα 20΄λεπτα πίεσε αρκετά για την ισοφάριση αλλά στο 90΄ και ενώ είχε ανέβει όλοι οι ομάδα για το γκολ που θα μας οδηγούσε στην παράταση , έγινε το 2-0 σε μια γρήγορη αντεπίθεση τον ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ.
Έτσι όλο το βάρος πλέων πέφτει στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου.